Tilbage til toppen
  • GRATIS FRAGT
  • SIKKER BETALING
  • ETABLERET 2018
  • [language-switcher]

Historien

Vi startede som noget af det første et samarbejde med Henric fra destilleriet Spirit of Hven omkring konfigurationen af deres store destilleringsapparat. Med sin store erfaring og medaljevindene sprit, blev han en uundværlig samarbejdspartner.
Et 350L columnstill-apparat blev sidenhen bestilt og der skulle gå næsten 5 måneder før vi modtog det. I mellemtiden startede vi med et lille amerikansk destilleriapparat, udviklet af familien Stillz i sydstaterne. Familien har bygget destilleringsapparater i mange generationer og producerer årligt et begrænset antal destilleringsapparater.

Den første Gin
Det tog os mange måneder at nå frem til den endelige opskrift. Vi producerer gin og arbejder ud  fra en ideologi om, at bruge ingredienser fra geografiske områder der tillader den bedste kvalitet i vores produkt, en kvalitet man kun kan finde i områder hvor der i mange år har eksisteret en tradition for at producere den pågældende råvare. Foruden botanicals, har vi arbejdet med, vandtypers mineralitet og base spiritussen selv. For at finde de helt rigtige komponenter er vi gået videnskabeligt såvel som historisk til værks. Historisk set, vil fire af vores ingredienser i Kalas kategoriseres som såkaldte ”klassiske botanicals” derudover har vi benyttet os af kamille som betragtes en smule atypisk. En spektroskopi analyse af vores gin har været med til at sikre at vi befinder os smagsmæssigt i grænselandet for hvor meget der kan lade sig gøre. Med andre ord, så er det tæt på fysisk umuligt at proppe mere smag i en flaske end vi har gjort.

Ginfluencers om Kalas til’

Syncro89
Nice smooth taste no burning effect…

Theginquest
It’s a very simple clean and well balanced gin without so much bullshit.

Ginbisse
The taste is nice and clean it certainly meets all my expectations for a good gin…

Gin_larsendk
Danish a very good Danish gin…

Ginmops
A taste of Kalas is like walking in our garden and picking up a lot of different flavours, patterns and colors.

IWSC
The silver medal a light nose and classic palate with notes of juniper, cardamom, and chamomile. A balanced palate, culminating in a long, spiced finish.

da_DKDanish