Destilleriet Als | 10l. Ex bourbon fad med new make 64,5% alk.
680
product-template-default,single,single-product,postid-680,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

10l. Ex bourbon fad med new make 64,5% alk.

DKK8,990.00

10l. lækre ex bourbon fade, tønderne er blevet fremstillet af brugte 190 l bourbon tønder af amerikansk eg. De tilfører destillatet en let gylden farve, og både i næse og smag kan man opleve vanilje noter og en kraftig caramel smag.

1 på lager

Varekategori:
Beskrivelse

10l. ex bourbon fade, tønderne er blevet fremstillet af brugte 190 l bourbon tønder af amerikansk eg. De tilfører destillatet en let gylden farve, og både i næse og smag kan man opleve vanilje noter og en kraftig caramel smag.

Bourbon fade bliver traditionelt brugt af skotske destillerier i forbindelse med lagringen af deres egen skotske whisky. Det er altså ikke et ukendt koncept at lagre sin new make på ex bourbon fade.

Vores new makes rejse starter længe inden destilleringen.
Nøje udvalgt dansk kvalitets byg, bliver maltet på maltfabriken hos Fuglsang i Haderslev efter 150 år gamle traditioner. Den bliver efterfølgende brygget til den fineste ”distillers beer” som vi modtager i destilleriet her på Als.
I en langsom opvarmningsproces påbegyndes destilleringen på en kobberkedel, og i løbet af 9-11 timer, er destilleringen færdig. De reneste dråber får lov at passere rektificeringskamrene.
I næsen har newmaken en tydelig maltet duft med søde noter af karamel og honning. Varmen fra spiritussen breder sig hurtigt i munden, dog uden at blive ubehagelig. Ved 64,5% alk. indtager destillatet hele munden på en behagelig måde og det bliver tydeligt for enhver at det har potentiale til at blive noget stort.

*produktionstid 12 dage fra betaling.

Obs:
Dette fad er af mindre størrelse, så modningsprocessen går forholdsvist hurtigt. Vi anbefaler en modning på 10 måneder før første smagsprøve udtagelse, og efterfølgende skal den tilses 1 gang hver 2 måned. Vi anbefaler en modningstid som ikke overstiger 24 måneder. Fadet kan efterfølgende bruges igen. Opbevares tørt og køligt. Den korte lagringstid betyder at man ikke kan kalde det endelige produkt for whisky, da det ved lov er bestemt at whisky som minimum skal lagre i 3 år på fade.

Varen sendes ikke, skal afhentes i destilleriet på vores adresse.