Tilbage til toppen
  • HURTIG LEVERING
  • FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 KR.
  • SIKKER BETALING
  • ETABLERET 2018
  • FRAGT KUN 45 KR.
  • [language-switcher]

 

Trofæ, guld, sølv og bronze.

Prisvindende gin og likør fra Destilleriet Als

Vi siger ikke, vi har den bedste gin og tonic i verden, men det er der andre, der siger.

Vores gin og likør har gennem de sidste tre år vundet flere medaljer ved den anerkendte International Wine & Spirit Competition (IWSC), som er verdens største og ældste vin og spiritus konkurrence IWSC. Vi er rigtig stolte af at være med til at sætte Als på verdenskortet ved at producere prisvindende gin.

 

200 flasker på 40 minutter! 

Da vi lancerede vores Kalas Destilleret Gin solgte vi ikke mindre end 200 flasker i løbet af 40 minutter fra vores butik på Sydals. Siden da har vi solgt mere gin, end vi turde håbe på. Spændende varianter.

Det betyder rigtig meget for os med sådan en blåstempling af vores produkt, som vi jo i forvejen godt vidste kunne noget helt specielt. Vi har overgået mange store internationale veletablerede brands og det betyder virkelig meget for os i vores forholdsvis beskedne destilleri her på Sydals.

Kvalitets gin produceret i Danmark.

Vi producerer rigtig god destilleret gin, men vi lader os ikke stoppe der. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt – og vi har slet ikke fantasi til at sætte alle de grænser.

De seneste to år har vi derfor lavet spændende varianter af gin og likør, selvfølgelig baseret på vores prisvindende Kalas opskrift.

Verdens bedste Gin&Tonic!

Blandt andet vores Rabarber Gin har vundet trofæ for den bedste Gin&Tonic i 2021. Dertil har flere af vores andre gin og likører også fået fine priser, både i form af bronze, sølv og guldmedaljer.

 

Vi er rigtig stolte af at få så meget succes og anerkendelse, at vi kan sætte Als på verdenskortet.

 

Læs mere om medaljen her

 

Køb prisvindende gin her

da_DKDanish