Tilbage til toppen
  • HURTIG LEVERING
  • FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 KR.
  • SIKKER BETALING
  • ETABLERET 2018
  • FRAGT KUN 45 KR.
  • [language-switcher]

DESTILLERIET ALS’ NEW MAKE

Vores new makes’ rejse starter længe inden destilleringen. Nøje udvalgt dansk kvalitetsbyg, bliver maltet på maltfabrikken hos Fuglsang i Haderslev efter 150 års erfaring og traditioner. Den bliver efterfølgende brygget til den fineste “distillers beer” som vi bruger til whiskyproduktionen. I en langsom opvarmningsproces påbegyndes destilleringen på en kobberkedel, og i løbet af 9 – 11 timer, er destilleringen færdig. De reneste dråber får lov at passere rektificeringskamrene. I næsen har new maken en tydelig maltet duft med søde noter af karamel og honning. Varmen fra spiritussen breder sig hurtigt i munden, dog uden at blive ubehagelig. Destillatet indtager hele munden på en behagelig måde og det bliver tydeligt for enhver at det har potentiale, til at blive til noget stort.
Whiskyen bliver lagret i 39 måneder på udvalgte Bourbonfade. Hvor det forventes at kunne underbygge de allerede eksisterende karamelnoter, med ege- og vaniljenoter.

Kunstneren bag maleriet på forsiden af vores whiskyflaske er Thomas Eje. Han blev især kendt for at være del af Linje Tre-trioen, som siden 1979 har spredt glæde hos danskerne.
Thomas blev stillet en fri opgave og efter at have hørt historien omkring samarbejdet med Fuglsang greb han chancen for at arbejde med et abstrakt fuglemotiv.

Thomas’ egne ord til billedet:
“Efter grundig research med både Bourbon, Blended- og Single Malt Whisky nåede jeg frem til et visuelt udtryk som bedst kunne beskrive nydelsesmomentet ved konsumering af de ædleste af dråber. Jeg er af den overbevisning, at kunstnerisk frihed ikke udelukkende er forbeholdt kunstneren selv.”

Derfor har beskueren 3 valgmuligheder for en titel til værket:
1. “Delirium Tremens”
2. “Den er hanengaleme gal”
3. “Skrid Poul, det er en lukket fest”.

Whiskycertifikat kan købes via nedenstående link
Whisky.dk

 

da_DKDanish