Tilbage til toppen
 • HURTIG LEVERING
 • FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 KR.
 • SIKKER BETALING
 • ETABLERET 2018
 • FRAGT KUN 45 KR.
 • [language-switcher]

Private label

Om vores løsning

Et private label henvender sig til mange forskellige segmenter. Det kan være iværksætteren, der for et mindre budget gerne vil produktteste inden opsætning af egen produktion, bliver relevant. Det kan være den lokale købmand, som vil differentiere sig i sit produktudvalg. Det kan være en restaurantkæde, der gerne vil give sine kunder en ekstraordinær oplevelse, med grundlag i en stærk autentisk ”storytelling”, eller noget helt tredje. Fælles for dem alle er mulighederne, der opstår, når man i samarbejde med os introducerer et færdigt koncept på markedet.

 

  3 Cases som har benyttet sig af Private Label

  TRE CASES
  Tre cases, der alle kom med en idé, der på ganske kort tid blev en realitet og en succes. Destilleriet Als har i løbet af 2019 samarbejdet med alt fra store brugsforeninger til ambitiøse iværksættere og lokale netværksgrupper, tilsammen repræsenterer de 22 forskellige varianter af gin.

  ATELIER IX
  Søren grundlagde Atelier IX i 2018. Butikken oser af kvalitet, og det har været udgangspunktet for dette privatelabel. Kompromisløst personligt engagement har været udgangspunktet i udviklingen af denne gin. Læs mere her

  BRUGSEN FOR ALS OG SUNDEVED
  Karsten fra Brugsen for Als og Sundeved (Bals), rettede henvendelse i starten af juni 2019. I dag findes deres gin i 5 varianter, alle med udgangspunktet i lokalområdet.

  KOKHOLM SPIRITS
  Kokholm Spirits er et vaskeægte familieforetagende. Fire søstre og deres mor har realiseret drømmen om deres eget spiritus brand på ganske kort tid.

  da_DKDanish